Premium

 

Premium pakket

Uw auto krijgt aandacht op professioneel niveau. Casperino zorgt er uiteraard voor dat de beste producten voor uw lak gebruikt worden.  Na het diep reinigen van de lak volgt de inspectie van de lak op swirls en eventuele krassen. Als voorbereiding voor het polijsten wordt het lakwerk gekleid, om zodoende een zo glad mogelijk oppervlak te bereiken. 

Alleen op deze wijze kan er een begin worden gemaakt met het polijsten. Na het maken van een testspot volgt het polijsten van de gehele carrosserie. Als laatste ondergaat de lak een behandeling met een zeer fijne polijstpasta om de glans zo optimaal mogelijk te krijgen. Na het ontvetten van de lak volgt het aanbrengen van een Ceramic Carbon Coating die de lak, mits correct onderhouden, minimaal 2 jaar optimaal beschermt tegen vervuiling. De oorspronkelijke kleur van de lak blijft behouden, en is veel minder gevoelig voor swirls. Het reinigen van de lak is na deze behandeling een stuk eenvoudiger, want vervuiling krijgt geen kans om zich te hechten aan de lak. De rubber en kunststofdelen worden behandeld met een conserveringsmiddel om verkleuring en uitdroging tegen te gaan. 

De velgen en banden krijgen bij Casperino dezelfde aandacht als de carrosserie. Na het grondig reinigen van de wielen en banden wordt een beschermlaag aangebracht om het aanhechten van vuil en remstof te verminderen.