Over ons

Let your car shine

Casperino autoverzorging is een autopoetsbedrijf waarbij kwaliteit op de eerste plaats staat.

Al jaren houden wij ons bezig met lakbehandelingen voor voertuigen en het blijft iedere keer weer een mooie uitdaging om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Begonnen als hobby, maar gaandeweg kwamen er zoveel aanvragen dat we besloten om onze diensten aan te bieden aan iedereen die geen zin of tijd hebben om hun auto te verzorgen.

Daarnaast geven wij ook graag onderhoudstips en adviezen aan u om het uiterlijk van uw auto in een zo goed mogelijke conditie te houden mocht u uw auto zelf willen behandelen.

Uw auto is bij ons in uitstekende handen en wij zorgen ervoor dat uw auto aan de hand van uw wensen een optimale behandeling krijgt. Uiteraard maken wij gebruik van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten op het gebied van lakreiniging, lakcorrectie en wax.

Ook het interieur van uw auto behandelen wij met dezelfde passie als de buitenzijde van uw auto.

Uw stoelbekleding knapt bijvoorbeeld erg op van een grondige reinigingsbeurt en bent u verlost van de storende vlekjes. Kunststof delen zoals dashboard en deurbekledingen raken na verloop van tijd vervuild en worden grondig gereinigd en opnieuw geconserveerd.

 

Wij maken graag samen met u een behandelplan voor uw auto, voor zowel het verkoop klaar maken van uw huidige auto, het lakonderhoud van uw geliefde klassieker of het periodiek cosmetisch onderhoud van uw dagelijkse auto. Bel ons gerust voor een afspraak.