Behandelingen

Let your car shine

Casperino Basis Pakket.

2 uur • € 130

Handwas van de carrosserie, lak ontijzeren, interieur stofzuigen, velgenreiniging en ramenreiniging

Extra toeslag voor SUV, stationwagens en busjes: €15

Casperino Premium Pakket

8 uur • Vanaf € 250

De Premium lakbehandeling bestaat uit uit: handwas, carrosserie ontijzeren en kleien, een 3 staps lakbehandeling inclusief een wax, uitgebreide velgreiniging, volledige interieurdetail met reiniging van de stoelen, ruiten binnen en buiten en behandeling van de kunststofdelen

Extra toeslag voor SUV, stationwagens en busjes: €35

 

Casperino Premium Pakket voor Klassieker

Duur varieert • in overleg

U wilt uw gekoesterde mooie klassieke auto in topstaat houden. Niet alleen technisch maar ook zeker het lakwerk.Dan bent u bij Casperino Autoverzorging aan het juiste adres! In overleg met u maken wij graag een plan van aanpak zodat u optimaal blijft genieten van een prachtige klassiek bezit op wielen!

Keramische coating aanbrengen

2 dagen • vanaf 600 euro

Dit is de ultieme lakbescherming. Bovenop de 3 staps lakcorrectie ontvangt de lak van uw auto een keramische laag die ervoor zorgt dat de lak tot wel 2 jaar lang wordt beschermd. Vuil en verontreiniging van de lak wordt tegengegaan en tegelijkertijd kunt u genieten van een optimale glans!

 Extra toeslag voor SUV, stationwagens en busjes: €75

Casperino Pakket voor Bedrijfswagens

4 uur en langer • Basis: Handwas,lak ontijzeren, velgen reinigen, stofzuigen interieur, ramen reinigen 150 euro

Bedrijfsbussen en rolstoeltaxi’s worden vaak heel intensief gebruikt en schiet een grondige wasbeurt er vaak bij in. Casperino zorgt er voor dat uw bus of rolstoeltaxi er weer als nieuw bij staat! Eventueel uit te breiden met een lakbehandeling.

 

Koplampen polijsten

45 minuten • 50 euro

Het komt nog al eens voor dat koplampglazen verweren in de loop van de tijd. Bij een APK worden dan de koplampen afgekeurd op het lichtbeeld. Door ze te laten polijsten hoeven de koplampen niet te worden vervangen, wat een behoorlijke kostenbesparing met zich mee brengt. De bestaande koplampen worden weer als nieuw en kunnen weer jaren mee! 

 

Interieurreiniging

1 uur en langer • Vanaf 75 euro

Natuurlijk wordt het interieur van uw auto grondig gestofzuigd en de ramen allemaal gereinigd. Daarnaast krijgen de stoelen een grondige reinigingsbeurt.Voor stoffen bekleding is shamporellen met het juiste reinigingsmiddel ideaal en voor lederen bekleding wordt een speciaal reinigingsmiddel met daarna een conditioner gebruikt