Over Casperino

Casperino Exclusive Car Detailing

Casperino Auto Detailing is voortgekomen uit passie voor auto’s. Uw auto wordt bij ons met alle liefde, toewijding en passie verzorgd.  In overleg met u, als autoliefhebber, wordt gestreefd naar perfectie. Na de behandeling van uw trotse bezit heeft u een auto waarbij de lak weer glanst zoals de fabriek het bedoeld heeft en de gebruikte coating zorgt ervoor dat u lange tijd kunt genieten van een auto met een stralende glans en optimale bescherming tegen vuil. 

Kiest u voor het meest uitgebreide pakket,  dan wordt ook het interieur volledig onder handen genomen. Daarnaast krijgt u bij het weer in ontvangst nemen van de auto een lakdikte rapport en een certificaat van Cartec van de ontvangen behandeling. 

Coaten

Door uw auto te coaten profiteert u van vele voordelen. Dit komt door de  vuilafstotende werking van de coating, wat u wassen scheelt, want de auto is langer en sneller schoonBovendien blijft ook de kleur beschermd. Kiest u ervoor om uw auto een full-detail behandeling te laten geven bij Casperino, dan moet u beseffen dat de coating regelmatig onderhoud nodig heeft in de vorm van handwassen met de juiste materialen en onderhoudsproducten.

Samengevat vindt u hieronder de voordelen:  

  • Makkelijker en sneller wassen 
  • Zeer hoge glans en reflectie van de lak
  • Betere bescherming tegen boomsappen en insecten resten 
  • Velgen zijn beschermd tot 1300 graden remstof wat het inbranden hiervan voorkomt 
  • Autoruiten voorzien van een coating blijven langer schoon aan de buitenzijde waardoor er beter zicht is. 
  • Minder krasjes
  • De auto blijft langer schoon door de zelfreinigende werking 
  • Lange levensduur bij goed onderhoud tenminste 3 tot 5 jaar 
  • Kunststof delen worden als nieuw en zijn weer jaren beschermd tegen verkleuren.

Casperino werkt met Ceramic Guard van Cartec 

Wat is Ceramic Guard van Cartec? 

Een uniek product op basis van het SiCarbon+ molecuul. Een revolutionaire coating met een zeer goede bescherming en een sterke water- en vuilafstotende werking op de autolak. Ceramic Guard geeft een extreem hoge en zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak. 

Het product Ceramic Guard heeft wereldwijd gezorgd voor een doorbraak op moleculair niveau. Bij deze coating zijn de oxide (zuurstof) deeltjes namelijk vervangen voor carbon (koolstof) deeltjes. Deze aanpassing bracht het SiCarbon+ molecuul: dé technische doorbraak op het gebied van keramische coatings. Dit molecuul heeft gezorgd voor minder verlies van de laagdikte tijdens het uithardingsproces, met als grote voordelen een hogere krasbestendigheid, extreme glans en een langere garantie.